رویای موفقیت

قاتل رویای موفقیت شما کیست ؟ چگونه این قاتل زنجیره ای رادستگیر و آن را تا ابد به سلول انفرادی منتقل کنید؟
تا وقتی که یک زندگی یکنواخت و عادی داشته باشید، کاری با شما ندارد…
اما کافیست یک رویایی در سر داشته باشد، ایده ای برای کار جدید داشته باشید، بخواهیدتغییر اساسی در روند اصلی زندگی تان ایجاد کنید، دیر یا زود سر و کله اش پیدا میشود در ابتدا در لباس یک مشاور ظاهر میشود؛ هرطور شده شما را توجیه میکند که رویایتان، ایده تان و تغییری که در نظر دارید چرا
خوب نیست و اصلا چرا نباید دنبالش بروید…
اگر مشاوره اش را قبول نکنید،یکبار دیگر در ظاهر یک تاریخدان ظاهر میشود!
تمام خاطرات گذشته تان که مشابه رویای فعلی تان بود و به آن نرسیدید…
تمام ایده های گذشته تان را که مانند ایده جدیدی که در ذهن دارید اما شکست خورد…
و تمام تغییرات بزرگی که باید می پذیرفتید اما دیر شد را به یادتان می آورد! کم کم احساس خوب تان نسبت به تحول زندگی روزمره تان کمتر میشود.
صدای رویا های رنگارنگ، زندگی بهتر و ایده هایی که دنیا را تغییر میدهند
بعد از مدت کوتاهی دیگر هیچ صدایی نمی شنوید.
رویای موفقیت
رویاهای دیروزتان دیگر نیستند، ایده جدیدی به ذهن تان خطور نمیکند اصلا احساسمیکنید الزام نیست تغییری در روند اصلی زندگی تان ایجاد کنید، میدانید چرا چون آنها
به قتل رسیده اند…اما چه کسی آنها را به قتل رسانده؟
خانواده تان که ایده تان را با آنها در میان گذاشتید که شما را تشویق میکردند! دوستان تان هم اعلام کرده بودند که حاضرند از شما حمایت کنند!
استاد دانشگاه تان هم ایده تان را تایید کرده بود!
کتاب های متعددی که خواندید تغییر روند زندگی تان را توصیه کرده بودند!
پس چرا اینکار را نکردید؟
چون اجازه دادید یک قاتل زنجیره ای، که تمام ایده ها، رویا ها، تغییرات بزرگ و متحول کننده زندگی تان را به قتل برساند، در وجود شما ساکن باشد… نام او ترس است.
ترس؟ بله ترس
ترس از شکست خوردن، ترس از ترد شدن، ترس از به نتیجه نرسیدن، ترس از ندانستن
کامل مسیر، ترس از یک زندگی جدید و … تمام این بهانه های ترس رویا هایتان یکی پس از دیگری به قتل رسانده!
در این مقاله میخواهیم به شما آموزش دهیم چطور این قاتل مادرزادی را دستگیر و برای همیشه به سلول انفرادی منتقل کنید؟
شما پس از خواندن این مقاله، نگرش متفاوتی نسبت به تـــرس پیدا خواهید کرد.
رویای ثروت
از این به بعد شاید تــــــــرس را همانند قبل فرض نکنید و دید تازه ای در سیطره زندگیتان پیدا کنید که بخواهید افق های جدیدی را کشف کنید.
شما پس از خواندن این مقاله، شاید برای بار دیگر، رویا های همیشگی تان را به بوتهاجرا بگذارید.پس این مقاله را به هیچ وجه از دست ندهید!
همین الان هرکاری که انجام میدهید را متوقف کنید و فقط برای 10 دقیقه به خواندن این مقاله اختصاص دهید تا شاهد باشید چطوراین 10 دقیقه زندگی تان را متحول خواهد کرد.
آماده اید با گروه تجسس به سراغ تـــرس در وجودتان بروید و او را دستگیر کنید؟ با ما همراه شوید…بیایید قبل از شروع و معرفی راه های دستگیری ترس، اول بفهمیم ترسچیست؟اگر بخواهیم با زبان خیلی ساده و قابل فهم تعریفی از ترس داشته باشیم، در واقعترس همان هــیولای توی کمدتان در بچگی تان است.
وقتی خیلی منطقی به هیولای تو کمد فکر میکردیم، هیچ دلیلی برای ترسیدن از یک موجود خیالی زدید نداشتیم؛ اما چه اتفاقی می افتاد که شب ها خواب به چشمان مان نمی آمد؟ بله درست حدس زدید
…احـــساس مان چیز دیگری میگفت. انسان ها موجودات عجیبیهستند؛برخالف تصور عموم مردم، 99 %انسان ها تصمیم هایشان را به صورت احساسی میگیرند و سپس به منطق آنرا توجیه میکنند.
ما به شما کمک می کنیم که بر ترس خود غلبه کنید
ترس نیز یک نوع احساس است.احساسی که بوجود آمده تا به ما کمک کند؛ شما زمانیمی ترسید که در مکان ناآشنایی قرار بگیرید و به کمک احساس ترس هشیاری تان ازمحیط بیشتر میشود همانطور که متوجه شدید، احساس ترس، خوب است؛ اما نه همیشه! زیرا بعضی مواقع خاص، تحت رفتاری خاص، احساس ترس نه تنها به نفع ما عمل
نمیکند، بلکه نقش قاتل شماره 1 رویا هایمان هم میشود.
هر زمانی در هریک از 6 شرایط زیر قرار گرفتید، ما به شما کمک میکنیم برترس غلبه کنید و ”او را دستگیر کنید: “!
وقتی که خیلی راجع به اینکه دیگران چه فکری خواهند کرد، فکر میکنید!
تعجب نکنید… خیلی از ماها زمان زیادی را در روز صرف فکر کردن به اینکه دیگرانراجع به ما چه فکری خواهند کرد، میکنیم و همین امر باعث پسرفت در هم کوتاه مدتو بلند مدت میشود.دانش آموزی را تصور کنید که عاشق دنیای خالقانه هنر و نقاشیاست، اما چون مادر و پدر او پزشک هستند؛
دنبال رویاهای خود بروید
او مدام به فکر این است که مادر و پدر او در مورد او چه فکری خواهند کرد اگر او بهآنها اعلام کند میخواهد در رشته هنر ادامه تحصیل بدهد.
این فکر کردن زیاد منجر به مرگ رویاهایش میشود.در واقع ترس از ترد شدن و پسزدگی از دیگران باعث میشود رویاهایمان را دنبال نکنیم.از همین الان رویا هایتان را مشخص کنید، کارهایی که برای رسیدن به آنها باید انجام دهید را مشخص کنید و از
همین لحظه بر روی آنها کار کنید. فکر کردن راجع به فکر کردن دیگران را وقتی که کارها را به بعد موکول میکنید! ما با موکول کردن کارهایی که برای رسیدن به رویا هایمان باید انجام بدهیم و مهم هستند، باعث می شویم ترس بر اشتیاق ما برای دست یافتن به رویاهایمان غلبه کند.
از اینکه مطالب رویای موفقیت را خواندید خوشحال هستید؟ می توانید هم اکنون مشتری مطالب سایت شوید تا جدیدترین مطالب سایت برای شما ایمیل شود. لطفا روی تصویر زیر کلیک کنید.
یادتان باشد….
1#یادتان باشد؛ هیچ زمانی بهتر از ”همین الان“ و ”همین امروز“ برای شروع مسیر رویاهایتان نیست.
2#یادتان باشد؛ هروقت احساس کردید آنقدر سرتان مشغول هست که فرصت دنبال کردن رویاهایتان را ندارید، بدانید به صورت 100 % ترس بر شما چیره شده!
هیچوقت آنقدر وقت کم ندارید که دنبال رویاهایتان نروید.
در واقع افراد موفق آنقدر فشرده از زمان هایشان در راه رسیدن به رویا هایشان استفاده میکنند که زمان کافی برای کارهای جانبی ندارند؛وفکر هم نمیکنند، همینطور شما، باید این رویه را پیش بگیرید.وقتی که احـــــساس میکنید آنقدرها هم خوب نیستید!
تابحال برایتان پیش آمده بخواهید رویای ثروتمند شدن، خریدن خانه بزرگ و ماشین های لوکس در سر داشته باشید اما در همین حین رویا پردازی احساس میکنید لیاقتش را ندارید… این طرز زندگی و رویا ها برای ”از ما بهترون“ است؟ این یعنی ترس بر شماغلبه کرده!ترس خیلی خوب نقاط ضعف شما را می شناسد.
ترس دقیقا از جاهایی که نقطه ضعف زندگی ماست وارد زندگی ما میشود.و اینکه شما تنها نیستید… همه مان این مشکل را داریم؛
ترس از شکست آخه تا کی؟
اما تفاوت افراد موفق با افراد ناموفقی که اجازه داده اند کل زندگی شان ترس بر آنها چیره شود، چیزی نیست جز شناخت بهتر خودشان از خودشان؛ خودشناسی. هرچقدر بهتر خودتان را بشناسید، نقاط ضعف تان را شناسایی کنید و بر آنها کار کنید تا بهتر شوند کمتر احساس ترس بر شما غلبه خواهد کرد و رفته رفته اعتماد به نفس تان افزایش پیدا خواهد کرد.
وقتی که فکر میکنید… ”اگر شکست بخورم چی؟“
یکی از دلایلی که اکثر افراد با رویاهای بزرگ هیچوقت به رویاهایشان دست پیدا نکردند! از کجا مطمئنید شکست خواهید خورد وقتی حتی اولین تلاش تان را هم نکردید؟همیشه این را به خاطر بسپارید : تلاش کردن و شکست خوردن در راه رسیدن بهاهداف، به مراتب بهتر است تا ثابت و منفعل بودن و هیچوقت شکست نخوردن.
شما به هیچ وجه نباید اجازه دهید ترس از شکست خوردن بر تلاش هایتان تاثیر بگذارد.هر وقت احساس کردید دست از تلاش میخواهید بردارید زیرا احساس میکنید شاید
شکست بخورید؛بدانید که ترس در حال چیره شدن بر شماست، او را دستگیر کنید. وقتی که با خودتان فکر میکنید… ”اما من شرایط و امکانات کافی ندارم“…
یک رویا در سر بپرورانید
شما اگر زندگی 100 فرد ثروتمند و موفق دنیا را مطالعه کنید، متوجه چیز فوق العاده جالبی خواهید شد:آنها هیچکدام هنگامی که شروع کردند امکانات و شرایط خوبینداشتند! اولین شرکت استیو جابز موسس اپل، گاراژ خانه اش بود.
اولین شرکت مارک زاکربرگ موسس فیسبوک، اتاق اجاره ای شان با هم خانه اش بود.و حتی مارک کوبان سرمایه گذار و کارآفرین آمریکایی اولین شغل اش پیش خدمترستوران بود.این را در ذهن تان حک کنید : تنها چیزی که برای شروع لازم دارید،تصمیم قاطع و اراده و پشتکار قوی است.وقتی که با خودتان فکر میکنید… ”من نمی تونم عوض بشم“…
یکی از ابتدایی ترین پیش نیاز های موفقیت در دنیای امروز انعطاف پذیری است.
شما اگر آنقدر منعطف نباشید که بتوانید در برابر دنیای تغییرات با سرعت زیاد امروزیواکنش نشان دهید، دیر یا زود موفقیت هایی هم که بدست آوردید را هم باید از دست بدهید؛ این یک قانون است.
موفقیت یک شبه به وجود نمی آید
آیا از دایناسورها سخت جان تر و درنده تر هستید؟ پس از همیشه آنقدر چابک و آماده تغییر باشید .
دوستان خوبم همین حالا به ابتدای مقاله برگردید و نکات مهم آن را در یک دفترچه مخصوص یادداشت کنید و آن ها را به کاربگیرید.حتما تمرین و تکرار کنید، موفقیت یک شبه بوجود نمیاد.
یک پیشنهاد مخصوص به شما ذهن ایده آلی عزیز: کتاب صوتی قانون توانگری یک محصول فوق العاده که تاثیرگذاری آن بیش از کارگاه های آموزشی و سمینارهای موفقیت می باشد. یک محصول ارزشمند درباره کسب موفقیت و ثروت و زندگی شرافتمندانه.
در راه موفقیت قدم بردارید و هم اکنون روی تصویر زیر کلیک نمایید.
شما در این زمینه رویای موفقیت چه تجربیاتی دارید؟
با ما در قسمت نظرات همراه باشید…
برای دیدن دانلودهای رایگان، مقالات و محصولات انگیزشی در زمینه روانشناسی ، موفقیت ، دانلود فایل صوتی ، دانلود کتاب صوتی ، و همچنین خرید و دانلود کتابهای صوتی به وب سایت ذهن ایده آل مراجعه نمایید.
مهدی سجودی
مدیر وبسایت ذهن ایده آل
دیدگاهتان را بنویسید