شاخ های اینستاگرام

نقد و بررسی شاخ های اینستاگرام
اینستاگرام نزدیک به یک میلیارد نفر کاربر فعال دارد که بسیاری از آنها به دلیل شهرت ذاتی که دارند، مورد توجه هستند و برخی هم عکاس های حرفه ای به شمار می آیند اما در این میان برخی کاربران ساده توانستند با استفاده از چند ترفند ابتدایی خود را به صدر فهرست محبوب ترین ها بکشانند.
دلیل مشهور شدن در اینستاگرام
اینفلوئنسرها که با نام شاخ های اینستاگرامی هم شناخته می شوند، افرادی هستند که هر کدام با ترفند خاصی کسب شهرت کرده اند و بواسطه حجم بالای دنبال کننده های شان، شاخ نامیده میشوند.
اینفلوئنسرها بوسیله تعداد بالای فالوورهای شان کسب درآمد می کنند که هر چقدر این فالوورها بیشتر باشند، درآمد بالاتری هم نصیب انها می شود.
آنچه افراد را در فضای مجازی شاخ میکند
شاید بتوان عنوان کلی «شاخ فضای مجازی» را از زبان عامیانه قرض گرفت و برای توصیف این افراد که «دیده شدن» به هر طریقی برایشان ارزش محسوب میشود، استفاده کرد. هر چند این عنوان کلی است و جزئیات فعالیتهای آنها و اینکه از چه طریقی به یک شاخ تبدیل شدهاند را نشان نمیدهد. به طور مثال فعالیت مداوم در تولید دابسمشها، به نمایش گذاشتن زندگی روزمره با تمام جزئیات، وارد کردن مخاطب به حوزه خصوصی و به اشتراک گذاشتن بیپرده احساسات و عواطف، تولید محتواهایی که به صورت رسمی و قانونی تابو و زیرپا گذاشتن قانون تلقی میشوند و…. همگی میتواند یک فرد را تبدیل به شاخ فضای مجازی کند.
شاخ های اینستاگرام چگونه معروف شدند؟
آدم های زیادی از راه چرخه وسیع ارسال عکس ها و کلیپ های بی محتوا بین مردم معروف شده اند؛ کسانی که نه به دلیل عملکرد و تفکر خاص بلکه به واسطه رفتارهای عجیب و غریب، یک شبه به شهرت رسیده اند. از نوشیدن یک چای گرفته تا خواندن یک آواز با صدایی لرزان و چپ و چوله، به ثانیه نکشیده، هزاران هزار لایک گرفته و این یعنی همه اش برای مردم جذابیت داشته است البته خیلی ها هم با شعار «احمق ها را معروف نکنیم» تمام زورشان را زده اند تا تلنگری به طبل توخالی الکی معروف ها بزنند و تذکر دهند که گاز زدن یک سیب، تماشا کردن ندارد.
مردم هم به طرز عجیبی، مشتاق دنبال کردن این افراد و خندیدن به حرکات شان هستند این در حالی است که بسیاری از همین آدم ها از تمسخر دنبال کنندگان خود خبر ندارند و در ذهن خود تا حد یک سلبریتی بالا رفته اند.
آن ها به خیال این که همه این ها طرفداران واقعی شان هستند کار و زندگی شان را تعطیل کرده اند و صبح و شب در حال فیلم گرفتن از خود هستند طوری که حتی انگیزه صاحبان برند را تقویت می کنند تا تبلیغاتشان را به این صفحات بسپارند
روش های آسان و حرفه ای برای شاخ شدن در اینستاگرام
اگر شما هم به دنبال روشهایی هستید که صفحه خود را در فهرست صفحات پر فالور و تاثیرگذار اینستاگرام با روش های جذاب و نوآورانه قرار دهید، ۲۰ راهکار ساده زیر را با صبر و شیکبایی و ممارست و فهم روش های تولید محتوای خلاقانه در نظر داشته باشید.
20 راهکار ساده:
به جای اینکه به دنبال صفحات شاخ های اینستاگرام دهه هشتادی، پیج های شاخ، آیدی شاخ های اینستاگرام، کپشن های شاخ های اینستاگرام و به قولی تحلیل بیوگرافی شاخ های اینستاگرام برای بررسی واقعیت های این حوزه باشید، خودتان دست به کار شده و تاثیرگذار باشید.
همه کاربران اینستاگرام به دنبال محتوا هستند. محتوای خلاقانه و جذاب تولید کنید. حتی ۱ مورد در هفته!
محتوای مالتی مدیا برای شاخ شدن در اینستاگرام بسیار موثر است. محتوایی که روایت کننده یک سناریو باشد.
انتشار فایل های ویدیویی در قالب زمان های مختلف برنامه ریزی شده مثل سریال، کاربران را در صفحه شما حفظ میکند.
مهم نیست شما آشپز هستید یا قصاب یا خیاط یا مربی بدنسازی یا معلم فیزیک یا کمک خلبان یا جراح مغز و اعصاب و حتی فوتبالیست و ژیمناست! آنچه مهم است آن است که تخصص شما در کنار یک استراتژیست تولید محتوا و بازاریاب دیجیتالی قرار بگیرد تا در بلند مدت، صفحه پر بیننده و پر لایکی داشته باشید.
اگر میخواهید فقط تینجرها و به قولی دهه هشتادی ها و دهه نودی ها! مخاطب صفحه شما نباشند و گولاخ کوچولوها نباشید، باید شجاعانه و هوشمندانه محتوا تولید کنید. تولید محتوای هوشمندانه را از صفحات سلبریتی ها نمیتوان فرا گرفت. چون آنها خیلی معروفند و حتی اگر عکسی از صندلی هم بگذارند، میلیون ها لایک میخورد! از صفحات فشن بلاگرها و فود بلاگرها و توریسم بلاگرهایی که فالورهای میلیونی دارند درس بگیرید.
اگر میخواهید شاخ اینستاگرام در حوزه مد و لباس شوید، مطالعه کنید. تحلیل کنید. ترفندها را بشناسید و حرف بزنید.
می شود حرفه ای کار کرد
اگر میخواهید شاخ اینستاگرام در حوزه گردشگری باشید، از ویدیو چند زبانه غافل نشوید. از ویدیوهای سریالی غافل نشوید. با مخاطب حرف بزنید و محتوای شما زیر نویس های مختلف داشته باشد.
اگر میخواهید شاخ اینستاگرام در حوزه غذا باشید، با آشپزها و سرآشپزهای مختلف شهر و خارج از کشور رایزنی کنید و با آنها غذا درست کنید . سبک غذا درست کردن هواداران را هم در صفحه خود منتشر کنید.
اگر میخواهید شاخ اینستاگرام باشید، باید برنامه ریزی حرفه ای داشته باشید. استراتژی های کوتاه مدت و بلند مدت داشته و برای آن هزینه و زمان اختصاص دهید.
اگر میخواهید شاخ اینستاگرام باشید، چاره ای ندارید که فرهنگ کار مشارکتی و خرد جمعی را بپذیرید. یعنی چی؟ یعنی اینکه با گروهی از فعالان در حوزه مورد نظر خود کار کنید. مثلا چهره جذابی دارید، با عکاسان، استایلیست ها، استراتژیست های محتوا، سناریو نویس ها، ویدوئو سازها، بازاریاب ها و حرفه ای های تبلیغات تعامل کنید تا محصولی کم اما تاثیرگذار را در اختیار هواداران حال و آینده قرار دهید.
به این فکر کنید که پس از کسب صدها هزار فالور در اینستاگرام، قصد انجام چه کاری دارید. میخواهید برند لباس یا سایت داشته باشید یا از صفحه درآمد زایی کنید. میخواهید چهره تبلیغاتی فلان برند شده یا مخاطبان بین المللی کسب کنید و به جمع میلیونرهای اینستاگرام بپیوندید؟ باید پاسخ این سوالات را داشته باشید.
چرا شاخ های اینستاگرام بعد از مدتی فراموش می شوند؟
برای شاخ شدن حرفه ای و موثر (نه روش رقاص کوچولوها یا گولاخ های سبیلو! و بچه پولدارهای تتو کار!)، به شاخ شدن به صورت یک پروژه نگاه کنید.
پروژه، چیزی هست که نقطه شروع و نقطه پایان دارد. سازماندهی و برنامه ریزی میخواهد و بودجه می طلبد. برای شاخ شدن با کلاس و موثر، نگاه پروژه ای را در نظر بگیرید.
شاخ های اینستاگرام پس از مدت کوتاهی فراموش می شوند. چرا که استراتژی برای فعالیت خود را نداشته و الکی معروف شده و پس از مدتی هم فراموش می شوند. برای ماندن در رقابت پرهیاهوی لایک و فالو، محتوای خلاقانه و انتشار نوآورانه و ترند سازی را فراموش نکنید.
شاخ شدن در اینستاگرام با روش های تولید محتوای غیر اخلاقی و غیر عرف متفاوت است. حرفه ای فکر کنید و خود را از رویه ها و شیوه های سنتی متداول میان برخی کاربران کم سوادی که تبدیل به شاخ های مجازی شدند خارج کنید. آینده اینترنت ، متغیر به استراتژیست ها و تولید کننده محتوا است. چه با شاخ های اینستاگرام و چه با فریلنسرها و کراد فاندرها.
نظر مهدی سجودی مدیر وب سایت ذهن ایده آل درباره شاخ های اینستاگرام
«اعتقاد دارم در کشوری زندگی میکنم که اینها چارچوبهای آن هستند و بچه از نظر من این چارچوبها درست باشند، چه نباشند، باید آنها را حفظ کنم. اینها «باید» هستند.چارچوبها دور زدن هنر نیست.
هنر این است که در چارچوبها خودت را بالا بکشی. این قبیل آدمها که گرفتار عقدههای خودبدبینی یا خود بزرگبینی هستند مثل حبابهای روی آباند که به هیچ عنوان شایستگی لیدر شدن برای افراد جامعه یا هدایت آنها را ندارند.
فضای مجازی در ایران رشدی قارچگونه داشته و عضویت مردم در این فضا شتابان بوده است بدون این که آموزشهای لازم به کاربران داده شده باشد یا حتی نظارت دقیقی که مو لای درز آن نرود، بر این فضا وجود داشته باشد.
اگر وضع همینگونه باشد، سوءاستفاده از این فضا بیش از آنچه تابه حال بوده ادامه خواهد داشت و آسیبهای ناشی از آن بیشتر از حالا دامن جامعه را خواهد گرفت.
آیا اختلالات روانی دارند؟
کسانی که در صفحات اینستاگرام رفتارهای غیر متعارف از خود نشان می دهند، ژست های عجیب می گیرند و کپشن های عجیب تر می نویسند و نوعی اختلال روانی دارند. به عقیده آن ها این رفتارها ناشی از نوعی نیاز به جلب توجه است چنان چه افرادی که شخصیتِ خود شیفته و اعتماد به نفس پایین تری دارند ممکن است برای جلب توجه دیگران، دست به هر اقدامی بزنند؛ از به اشتراک گذاشتن تصاویر خصوصی خود گرفته تا کارهای ناشایستی که هر کس ممکن است از سرِ کنجکاوی هم که شده به دنیایشان سَرک بکشد.
این موضوع می تواند به یک اختلال شخصیتی هم نسبت داده شود؛ آدم هاییِ که به شدت تشنه جلب توجه هستند برای دیده شدن و جمع آوری لایک و فالور، دست به هر کاری می زنند و فرقی هم نمی کند در چه پست و مقامی باشند.
بارها زیر پُست های «امید لاکچری»، «طناز مهربان»، «آنجلینا جولی ایران» و … غوغا شده و حتی دنبال کنندگانشان هم بیشتر اوقات اعتراف کرده اند که این ها اختلال شخصیتی دارند.
برخی از این رفتارهای اختلال گونه در جلب محبت، توجه و تایید دیگران و ترسِ از فراموش شدن است؛ چیزی که مردم نیز معتقدند افرادی که بدون ارائه هیچ هنر مطلوبی در شبکه های اجتماعی مشهور می شوند، عموما آدم هایی بیکار هستند که از نظر روحی خلاء هایی در خود احساس می کنند.
باید هر چیزی در جای خودش باشد
فرار از محرک های استرس زای موجود در محیط و تنهایی های عمیق، دلایل محکمی برای بروز رفتارهای این چنینی است.
حس تنهایی افراد احساسات منفی زیادی با خود به همراه می آورد که انزوا و گوشه گیری، تنها بخشی از آن است چنانچه هر چه فعالیت کاربران در فضای مجازی بیشتر باشد، حس تنهایی شان نیز بیشتر و عمیق تر می شود و شاید برای همین است که این فضا برای خیلی ها، راه میان بُری است تا خود را بیشتر نشان دهند.
تنهایی، احساسات منفی زیادی با خود به همراه می آورد که به تبع آن اعتماد به نفس فرد، کمتر و انزوایش بیشتر می شود به طوری که آدم های هیجان طلب نیز در فضای مجازی حرف هایی می زنند که در دنیای واقعی نمی توانند بیانش کنند.
کلام آخر
ریشه برخی از این رفتارهای اختلال گونه در جلب محبت، توجه و تایید دیگران و ترسِ از فراموش شدن است؛ چیزی که مردم نیز معتقدند افرادی که بدون ارائه هیچ هنر مطلوبی در شبکه های اجتماعی مشهور می شوند، عموما آدم هایی بیکار هستند که از نظر روحی خلاء هایی در خود احساس می کنند.
هر چیزی باید درست استفاده شود.
یک پیشنهاد مخصوص به شما ذهن ایده آلی عزیز: کتاب صوتی قانون توانگری یک محصول فوق العاده که تاثیرگذاری آن بیش از کارگاه های آموزشی و سمینارهای موفقیت می باشد. یک محصول ارزشمند درباره کسب موفقیت و ثروت و زندگی شرافتمندانه.
در راه موفقیت قدم بردارید و هم اکنون روی تصویر زیر کلیک نمایید.
شما بعد از خواندن این مقاله ارزشمند شاخ های اینستاگرام : تجربه های ارزشمند خود را در این زمینه با همه دوستداران ذهن ایده آل درمیان بگذارید.
شما در زمینه شاخ های اینستاگرام چه تجربیاتی دارید؟
با توجه به علم و اطلاعاتی که از این مقاله شاخ های اینستاگرام بدست آوردید چه اقداماتی را بلافاصله انجام خواهید داد؟
با ما در قسمت نظرات همراه باشید…
برای دیدن دانلودهای رایگان، مقالات و محصولات انگیزشی در زمینه روانشناسی ، موفقیت ، دانلود فایل صوتی ، دانلود کتاب صوتی ، و همچنین خرید و دانلود کتابهای صوتی به وب سایت ذهن ایده آل مراجعه نمایید.
مهدی سجودی
مدیر وبسایت ذهن ایده آل
مطالب زیر را حتما مطالعه کنید
انگیزه
کتاب قانون توانگری
کتاب صوتی
23 اصل موفقیت در کسب و کار
تاثیر منفی خشم در بدن
موفقیت در هدف گذاری
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام. اگر این چیزی که شما میگید ما مردم رعایت کنیم که خیلی خوبه اما….
مقاله متفاوتی بود